Lovet är slut

  2014-04-21 / 11:09:00 / Okategoriserat /
Har haft fullt upp de senaste dygnen så bloggen bara försvann i tankarna liksom. Har varit på tjejkväll, firat påsk, träffat kusinerna från Gävle och fått mina naglar fixade, firat lite mera påsk, ätit slagstaglass med kussarna, gått på långa promenader, gungat kompisgungor, lekt i lekplatser, solat, somnat långt in på morgonen, sovit aldelles för några timmat, hängt med härliga människor, skrattat en hel del, varit på bio, och slutligen har jag beställt hem lite nya saker och fått planera lite roliga saker att se fram emot.  sammanfattningsvis kan man säga att jag har haft en riktigt roligt påsklov!
 
Minns ni att jag sa att jag var på arbetsintervju i onsdags? Hursomhelst gick jag vidare till nästa steg, vilket var en enskild untervju (då förra var i grupp). Så den höll hus imorse, kom precis hem därifrån faktiskt. Vågar inte riktigt spekulera kring hur det gick, så vi utelämnar det. Ville bara få det sagt då jag är så himla glad över det, haha!
 
Sista lediga dagen idag hörrni. Känns lite sisådär från min sida. Tråkigt med skola och plugg, men samtidigt måste vi ju fortsätta framåt om vi vill komma fram till sommarlovet så snabbt som möjligt liksom. Som sagt har jag en del roliga saker framöver, så det känns inte alltför tungt.
 
Idag tänker jag spendera så mycket tid som möjligt i en solstol och försöka få lite färg, det har varit sååå himla varmt de senaste dagarna!! Sen ikväll tänkte jag bara ta den lugnt och pyssla om mig själv lite. Hoppas att ni får en jättebra sistadag i solen, och att ni har haft ett jättebra påsklov! PussKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious